fredag, november 13, 2009

Små plukk fram mot helga

I dag fredag den 13 er det Oslo Horror festival på QADIZ (Grünerløkka) hvor en rekke band skal bidra til å holde stemningen oppe. De er; Gatecrashers, Offpist, Roadkill, The Cremators og The Coffinshakers. I tillegg blir det burlesk show ved Miss Lola Diamond. Publikum må komme i horrorkostyme og til gjengjeld blir det billig inngang og drikke.


I morgen 14. nov har legendariske Aunt Mary en av sine sporadiske konserter. Denne gang på Lillestrøm kultursenter. Oppvarmingen står Roar Vangen for.

Platesamleren # 108 er ute i morgen.

Mens Aunt Mary feirer 40 år feirer The New Wine sitt 2 års jubileum på USF Verftet i Bergen i morgen med Kråkesølv (Bergens debut) og DJ Skatebård. Mer om det arrangementet finner du her.

Appropos Kråkesølv så er de nå offentligjort som foreløpig eneste norske navn på neste års Hove festivalen. Billettsalget til den festivalen starter forøvrig 17. november. Når man først er inne på Kråkesølv så finner du en video live på Youngstorget til ære for NRKs Lydverket her, og så skal de prate litt på førstkomende Lydverket sending.