fredag, oktober 09, 2009

Konserter til helga

Blitz på lørdag 10. spiller Victimised, C.H.U.D. & Black Blood World Som vanlig er det billig der i gården, kun 60 spenn i døra som åpner klokka 21.00. Eller som det står på Blitz sin web "Blitz sine nye scene får ikke fred lenge av gangen. Lørdag forventes vill bygdefest med hallingkast, høygafler og heimert...."

RaggabalderBlå. Tre ord som vekker mange gode minner for de som frekventerte Brenneriveien sånn rundt 2003-2006. Etter at Raggabalder vant Osloprisen for beste klubb for sine legendariske kvelder på Living Room flytta nordlendingene opp på Blå, og vi tør påstå at det var minneverdige tilstander her også

Folken inviterer til høstens store indie kveld med trioen Harrys Gym, I Was A King og Bygdin. I Was A King og Harrys Gym, to av landets mest omtalte, spennende og kritikerroste band det siste året gjorde en fantastisk spilt-konsert i Grottene under UGÅ09 i vår. Såpass vellykket var dette at begge banda nå har valgt å gjøre en større høstturnè sammen, og på lasset har de fått med seg elektronika duoen Bygdin.

Det siste året har Klepprockerene Skambankt, virkelig befestet sin poisjon i den øverste norske rock-ligaen, via mengder med strålende konsertopptredener og albumet "Hardt Regn". Høsten skal benyttes til enda mere konserter og da er det naturlig med en konsert på Folken i Stavanger 10. okt med The Executive Suite som oppvarmerene. De rapporteres å være sylskarp, tett og fandenivoldsk rock'n'roll fra Haugalandet.

Høstens andre lokalrock i Bodø står for tur, og denne gangen blir det hele tre debuter, samt alt fra hardrock til rolig pop på agendaen på Gimle 9. okt. Disse spiller; The Pink Duo, Skrubbsår, Stolidus, Tirilputt og Bjørk Eide. Som vanlig er det Bodøs eneste rockeklubb XRK som står som arrangør. Som vanlig vil Bodøs eneste vegetariske kafé Gomle ha åpent under konserten.