onsdag, august 26, 2009

Ambolthue & Tape Rape nyheter

Ambolthue og underlabel Tape Rape har mange planer og utgivelser som skal komme fram mot jul.Torstein Wjiik har ute en CDr i "Anti-War"-serien som har fått tittelen "Biochemistry, Anthrax, Panic" og skal være utgitt i løpet av denne uken på Ambolthue i 41 eks. Det er den tredje i serien av totalt syv, og er som de to foregående ("War" og "Hiroshima") bygd opp rundt samples av Commandore 64 kassetter avspilt i vanlig kassettspiller. Torstein Wjiik har også kommet med en split på Tape Rape med Praew Jik fra statene og har fått tittelen "Split Tape". Den kom ut 10. august i 50 eksemplarer. Covret er laget av Chrystal Kuper, og en mini poster fra henne ligger også vedlagt kassett utgivelsen. Tape Rape lover en ny samlekassett, samt at Sudden Infant skal komme med en utgivelse før jul.

Ambolthue har to kommende CDR-kort for utgivelse snart. Et med Animal Machine og et med Bjerga/Iversen, som blir de to siste i serien med kort før samle-CDen med alle kort-sporene kommer en vakker dag. Også kommer det en CDR med et Bilbao-punk-lo/fi-eksperimentell-band om ikke lenge.

AMBTRASS-serien som har starta opp igjen. Der kommer det en ny MP3-utgivelse med Origami-saker hver måned. Angående gratis MP3 til glede for folk flest bør det nevnes at det kommer
Cadmium Dunkel, Fisk På Disc og Electrique Norwegique saker i den vanlige MP3-serien også.