torsdag, september 04, 2008

Noen notiser

Så er Platesamlerens #102 ute.Som alltid er det fargebilder og meget utfyllende diskografier det er snakk om. I dette nr er det Herman`s Hermits sine Skandinaviske utgivelser som tar opp mesteparten av plassen. I tillegg anm av Jello Submarine #1-2008, del 31 i serien om Norske Beatles pressinger, leserbrev og annonser.

I dag (Torsdag 4.Sep) er det "Når Det Rykker I Støyfoten" på Radio Nova som vanlig, klokka 23:00. Idag og neste torsdag vil det utelukkende bli spilt klipp fra alle konsertene som var på fabrikken på årets All-Ears festival (utenom søndagen). For de som ikke bor i Oslo og dermed får sendingen inn på radioen sin, kan ty til internett streamingen som du finner her.

Jazzland Records kan melde at deres nettforum vil åpne sine virtuelle dører 1. oktober. Videre lover de at fans av Bugge Wesseltofts New Conception of Jazz skal sjekke ut deres web i nærmeste framtid.

I det siste har det kommet en strøm av 7"ere fra Bergen. Det er ikke tilfeldig fordi det skal komme ut ti vinyl singler som til slutt skal samles på en samle lp. Mer om det her (og spill video for full utnyttelse av informasjon).