onsdag, september 03, 2008

Iskald releaseparty 13 sept

Iskald slipper sitt nye album "Revelations of Reckoning Day" i nærmeste framtid. I den forbindelse har de releaeparty for albumet på Gimle i Bodø den 13 sept. I den forbindelse lover Iskald alle en spesiell konsert; "Fetere scene og show har aldri tidligere funnet sted på Gimle!" står det i presseskrivet. Nå har det vært mange fantastiske konserter opp igjennom årene på Gimle så da må dette være litt av en konsertopplevelse.

Med seg har de fått ett annet Bodø relatert metal band, Burning Memory, som oppvarming. Konsertstart kl 20:00 og fri aldersgrense.

Det er nå 2 år siden debutalbumet så det er virkelig på tide med ett nytt. Det nye albumet er spilt inn i Berlin og er produsert av Grekerne Stamos Koiousis og Vangelis Labrakis. Forøvrig har "Revelations of Reckoning Day" offisiell release dato i Norge 15/09-2008 mens resten av EU området må vente til 26/09-2008. Platen distribueres av Indie Recordings og er dermed tilgjengelig i de fleste platebutikker i Norge. På deres MySpace er det lister med hvor man kan forhåndsbestille platen.