søndag, februar 17, 2008

Nye Norske pønk utgivelser å glede seg til


8 mars kommer Brutal kuk sin nye plate. Det blir markert med release party på UFFA i Trondheim. Oppvarming på denne kvelden blir Hjørdis Gössting. Platen utgis på den nystartede labelen MusicWeLike.

Andre linker av interesse; #1 #2 #3 #4 #5

Litt senere på året kommer Slaxxmaal sin 7" EP med 19 (!) låter. Den blir utgitt av Fyllingdalen grammofonplateselskap. Test pressing er godkjent så i løpet av mars bør den vel være tilgjengelig for publikum. Noen smakebiter på den platen finner du her.

Andre linker av interesse; #1 #2

Den som venter på noe godt venter ikke forgeves heter det. Vel i desember 2006 ble Bannlyst sin LP mastret. Den består av Bannlyst sine bidrag på splitt kassetten med Angor wat samt deres 7" EPX-port plater. Nå ble test pressingen for dårlig slik at videre produksjon har blitt forsinket. Senere ble LPen remastret og nå er Norwegian Leather Records kommet så langt at man jobber med å samle sammen info, bilder etc for å lage covret. Platen er lovt utgitt i løpet av 2008. Denne LPen må ikke på noe vis forveksles med den bootleg LPen som kom ut for noen år siden.

Andre linker av interesse; #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8