mandag, januar 14, 2008

Konsert mot pelsindustrienPresseskriv fra Nettverk for dyrs frihet;

Lørdag 26. januar arrangerer Nettverk for dyrs frihet foredrag, workshops og støttekonsert mot pels på Blitz. Bli med i kampen for å stanse pelsindustrien! Ikke gå glipp av årets første store antipelsarrangement eller den siste konserten på Blitz før lokalene stenges for et års oppussing.

Program for dagen:
13.00 - 16.30 Foredrag, film og workshops (gratis inngang)
Her får du vite mer om pelsindustrien, se filmer fra norske pelsfarmer og lære om ulike former for antipelsaktivisme. Dette er også dagen vi lanserer den nye kampanjen rettet mot kleskjeder som selger pels.

16.30 - 19.00 Vegansk middag
Spis vegansk mat og kaker, ta en tur innom infobordet, kjøp T-skjorter, patcher og buttons eller se en film om aktivisme.

19.00: Støttekonsert mot pels (inngang 70kr)


RAGGABALDER
spiller i garagen hele kvelden og det blir et helvettes leven.

DAMAGE CONTROL
00-tallets beste sxe hardcore-band spiller for første gang på et par år. Alle hjerter gleder seg.

HEVN
Oslobasert punkrock som rocker buksa av e fleste andre.

DON MARTIN & JESTER
Hip hop-veteraner som holder koken så til de grader.

THE KIND THAT KILLS
Stockholm band som spiller heavy hardcore ut av milde helvette

ANCHOR
Et rimelig nytt hardcoreband med folk fra ca en milliard andre svenske band.

Dette blir en konsertkveld med en diversitet vi ikke har sett makan til siden 90-tallet. Vi har alt fra hip hop til punk til hardcore og det er rom for dansing hele kvelden i garagen. Be there or be square!

Over hele landet står til en hver tid hundretusener av dyr innesperret i trange nettingbur på pelsfarmer. De lever et liv i konstant frykt og fangenskap, før de drepes for å bli til en kåpe eller en pelskrage. Vi synes ikke det er akseptabelt at noen tjener penger på andres lidelser og død. Delta på arrangementet, sammen kan vi knuse pelsindustrien!