mandag, desember 03, 2007

GanGrenE releaseparty og Feedback #6 platene


Førstkommende fredag 7. desember har Bodø/Saltdalen bandet GanGrenE releaseparty på sin nye CD "Beautiful..." på Sinus i Bodø. Inngangsbilletten er satt til 150,- kr og da inkluderer det CDen, og 80,- kr hvis du har CDen fra før av eller mot formodning ikke vil kjøpe den før konserten.

For de som ikkeer familiære med GanGrenE så er de ikke noe nytt band. De ble startet i 2004 som en kvartett. Siden det hardet vært en rekke utskiftninger før de i den senere tid har stabilisert seg som en trio bestående av Erling Håkonsen (gitar) Geir Martin Langvad (trommer) og Bjørn Myhre (Bass/vokal).

Håkonsen og Myhre spiller også i sideprosjektetene Babylon Hooligans og DonkeyHorse. Håkonsen har tidligere spilt i bl.a.; Epoke. Myhre er vel mest kjent for sin tid i Kinky Vibes, men har også spilt i band som P.O.T. og Obnoxius Euforia.

Andre linker av interesse; #1 #2

***


Fanzinen Feedback #6 som samtidig var programhefte for Bodø HardCore festival hadde nok litt for dårlig tid til å brenne CD-Rene som lå vedlagt. Nå viserdet seg at enkelte har fått kopier som ikke virker optimalt, så hva er vel da mer naturlig enn å legge ut platene til gratis nedlasting? Så tenkt så gjort. Først på Bodø Hardcore forum og rett etterpå dukket de opp på Paranoia Is Freedom bloggen også.