fredag, august 29, 2014

Smånytt

Conexus nye album
Her er Harstads yngre generasjon punkrockere; Conexus. De slapp i dag sitt nye album Gravity digitalt på alle arenaer. Planer om fysisk utgivelse en gang før jul. Forhåpentligvis både på vinyl og CD. Med det følger de opp fjorårets lovende debut. 

Linn Halvorsrød har nå startet kassettlabel og signet to band allerede. Vi kommer selvsagt tilbake med mer info når det skjer noe.

The South skriver at de tar seg pause etter førstkommende onsdags konsert i hovedstaden. De lover å returnere men de vet ingenting ennå om når. Mer info om den konserten her.

Nå er det bare litt over en uke igjen til den store Jokke boxen kommer ut. Det gledes.


16. september slippes debutplaten «Boy From The North» med Bergensartisten Monica Heldal løs på det amerikanske markedet. Det er bare å ønske lykke til. 

Ratkje og Skylstad singelen i en tidlig fase.
17 september album debuterer Tromsøbandet Feskekrok digitalt. Fysisk produkt er under planlegging. Les mer om det her

I følge Moss-avis er legendariske Cosmic Dropouts tilbake i manesjen. Ny singel ute i disse dager og nytt album ventes over nyttår. 

Dømt er som de fleste pønkerne, blakk. Derfor arrangerer de støttekonsert for seg selv i morgen, hvor inntektene går til, jepp du gjettet riktig, til ny plate. Det skjer på Cafe Fiasko i Oslo. Mer om den konserten her

Maja S. K. Ratkje / Kristian Skylstad sin nye singel (dvs 10″ lathe cut i 24 ex i box!!) har fått den svingende tittelen; It still haunts me like a good nightmare, and I try in vain to recover the impression. Denne vil kun bli solgt via Trafo kunsthall, Asker. Utgivelsesdato er 25 oktober og det opplyses om at de aksepterer IKKE forhåndsbestillinger. Musikken står Ratkje for mens kunstnerisk utforming står Skylstad for.