tirsdag, mai 20, 2014

Div. Artister – No Power No Punk Blitz Hitz (album anm.)

Nok en samler fra/rundt Blitz miljøet i Oslo. Men fortvil ikke dette er absolutt av de bedre og ikke minst, her slipper «alle» de yngre kreftene til. Borte er traverne, inn kommer nytt blod som er villig til å vise at Blitzmiljøet er alt annet enn stagnert.

Nå er det både lokale, nasjonale og internasjonale navn blant de ikke mindre enn 32 artistene (!) med hvert sitt bidrag. I all hovedvekt er det snakk om hardcore i alle tenkelige variasjoner, men sannelig har det sneket seg inn en metal-aktig rockelåt, en ska låt og en reggaelåt.

Lydkvaliteten varierer fra OK demo lyd til prikkfritt studio, så hvis man skal sette fingeren på noe er det nok at variasjonen i lyden kan virke litt skjemmende, men det glemmes raskt. Gleden og gløden er så sterk på samtlige bidrag at å dra fram noen her blir helt feil. Dette er og blir en fantastisk pønk samling med stor Ø.

Samlingen selges igjennom utvalgte platebutikker og fåes med en henvendelse til GlassTo Face Records. Platen koster minst 50,- + porto. Alt av overskudd går til Blitz (derav minstepris med håp om at akkurat du åpner lommeboken og gir så det svir).