torsdag, mai 22, 2014

Apollon Aid på lørdag!!

«Apollon Aid» arrangeres nå på lørdag, 24. mai, i bakgården i Nygårdsgaten 2 A. Konserten er ett skippertak for å få inn penger så den tradisjonsrike platebutikken kommer seg over en økonomisk kneik.

Apollon er organisert i to selskaper - ett for den tradisjonsrike platebutikken som har vært i drift siden 1976 (og var en periode ett plateselskap også). Det andre selskapet håndterer bardriften, som kom i gang for to år siden. Økonomien tilsammen er god men bardriften går med overskud mens platesalget går med underskudd.

Det planlegges konserter og DJ´s fra morgen til kveld. Alle stiller gratis opp for å redde en vital og svært viktig hjørnestein i Bergens musikkmiljø. Alt av overskudd vil gå til å betale regninger slik at butikken kan fortsette sin drift. Av artistene kan nevnes at Emmerhoff & The Melancholy Babies, De Musikalske Dvergene, Ekkolodd og Greenland Whalefishers skal spille i lag med mange andre. Noe for enhver smak skulle man tro. Full oversikt finner man her.

Skulle du ikke ha anledning til å komme, men likevel ønsker å støtte Apollon økonomisk, har de opprettet en egen konto, 1503.47.54249 (Apollon aid).