lørdag, april 12, 2014

Eppel – Assorted Demos (EP anm.)

Denne utgivelsen inneholder, som tittelen antyder, demo innspillinger. Lydmessig så er dette aldri ment for hi-fi fanatikere eller folk som er mer enn litt opptatt av lyd. Dette er for de som er genuint opptatt av musikken. Dette er demo innspillinger og må avspilles med det som bakteppe.

De fire låtene som denne lathe kutt platen inneholder, er skjøre og vakre på en visesang preget måte men komponert og arrangert opp mot viserock. Vokalen er skjør og meget tilstedeværende uten å ta fokus vekk fra låten. Intenst men samtid innbydende. Dette er slitesterke låter som trenger og fortjener flere lyttere.

Trondheim er ett oppkomme av talentfulle musikere/band som oftest har en kunstnerisk touch på sine sluttprodukter som gjør de til gledesperler i en kald å grå hverdag. Så også Eppel som drar tankene mot både Neil Young i sine mest akustiske øyeblikk, Trygve Hoff og Moddi for den saks skyld. Ingen tvil om at Eppel har både røttene i behold og en strålende framtid fremfor seg.

Platen kommer ut snart i kun 20 eksemplarer (!!) som firkantet blank lathe cut. Kjøpes fra Follyphone Records og kan også lastes ned her.