fredag, mars 14, 2014

Noen utgivelser fra sist uke.

Stavangerske Agenda er ute med en 12" EPen "Menneskehetens Massegrav" man bør kunne unne seg for de som liker crust/hardcore. Kommer egentlig i brun vinyl med vedlegg. 50 første kommer i splattervinyl. Sånn skal det gjøres. Kommer garantert til å bli ettertraktet allerede i neste uke når de 50 exene er utsolgt. Ute på Negative Vibe Records.

Duoen Electrique Norwegique har ute en ny single i 23 eksemplarer. Utgitt på lathe cut (les mer om den teknikken her). Utgivelsen inneholder outtakes fra deres siste album "The Synth Syndrome 1". Eksperimentel synth musikk. Med ett opplag på 23 eksemplarer er denne dømt til å stige i pris svært raskt, så å kjøpe denne er en liten investering. På kjøpet får man vakker musikk. Rene kinderegget med andre ord.

I trønderhovedstaden holder Barren Womb til. Deres debutalbum kom tidligere i uken. Det har fått tittelen "The Sun's Not Yellow, It's Chicken" og er ute på Spartan Records. Første pressing er på 500 ex fordelt utover 100 eksemplarer på gul vinyl ed svart stripe. 200 eksemplarer i fiolett vinyl og til slutt 200 eksemplarer i gjennomsiktig klar vinyl med splatter. Herlige tider for platesamlere med andre ord.