torsdag, november 07, 2013

Første Bodø samler på 20 år!!

I morgen fredag 8 kommer første rene Bodø samler på ca 20år!! På tide vil mange hevde. Med tanke på hvordan musikermiljøet i byen har nærmest eksplodert utenfor bygrensen, er dette virkelig på tide.

Nå blir det riktignok ikke en samler med hva som har skjedd de siste årene, men en samler som viser hva som kommer til å skje fremover. Her er byens nye vin. Artistene har hittil ikke gitt ut noe fra før utenom Behind The Pieces, som ga ut en singel før i år. I tillegg får man høre bidrag fra Hubro, Sara Hobbelstad. Sofie Langås, Kristine Sandtrøen, Indygo og Maiken Vembre.

Albumet heter "Nødt eller sannhet" og blir sluppet på en releasekonsert på loftet i Bodø rådhus i morgen kveld. Der vil CDen i fysisk forstand være for salg, i tillegg til at den da er tilgjengelig på "alt" av streaming/DL tjenester. Senere på kvelden spiller de tre bandene på utestedet Dama di i samme anledning. Der skal DJ Evelyn og DJ Strøm, aka Erik Johansen og Roger Rønning, to litt over gjennomsnittet musikkinteresserte sjeler med røtter i 80-tallet (og Parkenfestivalen) snurrer plater til kvelden tar slutt.