onsdag, september 18, 2013

Nytt fra gamle kjenninger

Bodø bandet Iskald melder på sin Facebookgruppe at de endelig har kommet i gang med å spille inn ett nytt album. Noe forsinket etter at de har hatt problemer med utsty
r som ble stjålet mm. Releasedato er ikke satt ennå, men høyst sannsynlig kommer albumet ut i løpet av våren 2014.

Bjerga/Iversen kom i dag med ett nytt studioalbum, om har fått tittelen "Endless Tapes". Det er tilgjengelig som nedlasting på deres Bandcamp. Albumet ble spilt inn i 2012 hos Consul80, Stavanger. Senere har det blitt mixet og masteret av Jan-M. Iversen @ TIBProd. Studio 3. Albumet kommer i deres serie med ett album i måneden på Bandcampen deres.

Fastlane Flower gikk videre i Bandwagon konkurransen i kveld (for Bodø) og blir å finne i Nordlandsfinalen som arrangeres senere i høst.

20 september vil Sub Culture Records gi ut en samling remixer og rerecorded låter som vil inkl bl.a. bidrag fra Angst Pop og Technomancer. CD kommer senere på høsten, først på strømming/DL.

Årets NØDUTGANG festival går av stabelen første helga i oktober. Kan nevnes at MetroGnom har samlet sine tropper og øvd i flere måneder for å opptre på årets festival. I tillegg gamle travere som Ronny Wærnes og nykommere som duoen Jan Gunnar Hoff & Børge Petersen-Øverleir.