onsdag, januar 30, 2013

The Cut "komplett".

På 1980-tallet ble The Cut regnet som en av de mest spennende bandene som kom ut av new wave bølgen her på berget. Nå snart 30 år etter lever musikken deres i beste velgående.

I trå med den digitale tidsalder er hele deres katalog omgjort til MP3 og lagt ut for salg. Dt vil si at albumet "Silent Movies" fikk de av Universal Music ikke lov til å utgi på nytt, så i stedet satte de sammen albumet av live opptak, så nå heter det "Silent Movies Live 1982".

Flere av utgivelsene inkluderer bonus spor fra studiosessioner som ikke tidligere har vært utgitt, samt singelspor som ikke var på album opprinnelig. I februar 2013 kommer så siste digitale reutgivelse i form av «Four Cuts-Fresh Bleeding». Den vil inneholde to bonuslåter; «I'm sitting in a hole» som er en uutgitt studio låt og en uutgitt live versjon av EPens siste låt «Modern Age». Det eneste som savnes da er videoen og låten "Halls of Silence". Det er å håpe at også den dukker opp snart.Inntil da er ikke samlingen komplett, men svært nær.