lørdag, juli 07, 2012

Prikkedød - Kjetting og stein (album anm.)


Her snakker vi en litt hard og fort 77 pønk med noen hardcoretakter her og der med en smått heavy innfallsvinkel her og der og ca 30 minutter senere trykker du på replay med ett stort smil.

Tekstene til Prikkedød er alvorlige nok og på norsk så de er faktisk lytterbare. Men musikken er lystbetont og aggressiv med allsangfaktor forsvinnende langt fra allsang på grensen og sånt møl. Dette er allsang for folk med sans for utagerende dansing og tett å rå råkk. Dette er musikk både for lytting på stereoen og på fest. Dette er rett og slett pønk med stor Ø og som ikke etterlater ett fnugg av tvil om hva de mener. Dette er en slags blanding av Jokke & Valentinerne og tidlig Meduza for de som trenger noen preferanser.

Så hvor forfriskende er så dette i 2012? De finner ikke opp sjangeren på nytt, men har en så sjarmerende innfallsvinkel på sjangeren at de faktisk suser over den gemene hop og virkelig har det lille ekstra som gjør at man enten er fan i løpet av tre låter eller aldri kommer til å like bandet. Jeg tipper 77% av de som liker pønk vil elske dette og det burde holde i massevis til å anbefale de aller fleste til å sjekke ut platen så snart man har mulighet til det.
Kjetting og Stein

Prikkedød | Myspace-video